Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close

Tidlig innsats

Tidlig innsats

Årgang: 2015 - Nummer 2
Vår pris: kr 150,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Tidlig innsats er ofte svaret i debatter om alt fra frafall i videregående, arbeidsledighet, sosial ulikhet, fattigdom,og PISA-prestasjoner.

Begrepet brukes i forbindelse med et sammensurium av ulike problemer som skal fikses, symptomer på at nøe bør fikses, metoder for å oppdage det som bør fikses. 

Tidlig innsats handler om allmennpedagogisk arbeid som rettes mot alle barn, og her nevnes ofte barnehagen som et særtiltak for tidlig innsats i seg selv. Men tidlig innsats er også spesialpedagogiske særtiltak som settes inn når problemer oppdages. Også her er barnehagen forventet å spille en vesentlig rolle. Forvirret? Det var vi også. Derfor har vi utfordret en rekke fagfolk med ulike synspunkter på hva tidlig innsats er i barnehagesammenheng, til å skrive om tidlig innsats sett fra deres faglige ståsted.

Fra innholdet i Barnehagefolk: Er tidlig innsats mulig? - Selvregulering - vår indre stemme - Hva fungerer, og hva fungerer ikke på lengre sikt? - Å se i samme retning - Tidlig innsats = kreativitet og mangfold - Lokalt utviklingsarbeid for tidlig innsats
                                
Mobbing
  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 926,00 kr 798,00