Forfatter: Erik Slinning
Forlag:  Kommuneforlaget
Utgivelseår: 2017

Ledergruppen

Fra meg og mitt - til vi og vårt

Av: Erik Slinning
Dette er ikke bare en bok, men et oppslagsverk som du vil ha stor glede av. Den er solid forankret i teori og praksis.

Trappevasken starter øverst

Organisasjoner er en samling av grupper, små og store. Det meste og det beste blir gjort av grupper. Grupper er som oss, de er lojale og vinglete, stabile og anarkistiske, fra de med mest utdanning til de med størst erfaring. Noen ganger i harmoni og andre ganger i uenighet. Å være en del av en gruppe er sentralt for oss alle. Vi er avhengige av dem for vår lykke og for å lykkes.

Er det ikke da rart hvor lite oppmerksomhet vi gir dem?

Du blir ikke indianer av å lese sølvpilen

Boken lar dere lære "i" ledergruppen, ikke "om" den. Læring ligger i "gjøring". Å handle seg inn i nye tankemåter er både mer moro og effektivt enn å tenke seg inn fra utsiden. Læring oppstår når spørsmål brynes til svar i ledergruppen. Kunnskap festes ved dialog og erfaring, ferdigheter forbedres ved trening. Ledergruppen du leder eller er deltaker i, er et universitet i verdensklasse!

Boken er skrevet av Erik Slinning, som har spesialisert seg innen praktisk trening av ledergrupper.

kr 1 194,00 kr 950,00