Forlag:  Ena

6 spennende bøker til redusert pris

Av:
kr 1 194,00 kr 950,00

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en ny serie med gåter i lav høyde for de aller minste barna. Illustrert av Odd Henning Skyllingstad.

Med Mysteriene i Kråkeslottet barnehage får de aller minste endelig sin egen krimserie! Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Serien byr på humrende humor og et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen.

Velkommen til Kråkeslottet barnehage,
et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller!