Forfatter: Cathrine Ask
Utgivelseår: 2018

Rammeplanen og hverdagen i barnehagen

Av: Cathrine Ask
Barnehagens rammeplan stiller høye krav til personalet, mange av dem formuleert som: "Personalet skal..." Men hva betyr dette i hverdagen i barnehagen?
Bokklubbpris kr 298,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 298,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
Cathrine Ask presenterer i denne boken historier og eksempler som kan skape forståelse for hvordan disse skal-punktene og begreper som åndsfrihet, omsorg eller motstandskraft kan forståes og hva det vil innebære i praktisk handling.

Sammen med tips og refleksjonsspørsmål kan boken brukes i arbeidet med å utvikle barnehagen i tråd med rammeplanens krav.

Boken utkommer 24.10 og er hovedbok i Pedagogisk Bokklubb.
kr 1 194,00 kr 950,00