Forfatter: Lars Mæhle
Utgivelseår: 2018

Hvor er julenissen?

Av: Lars Mæhle
Det er julefest i Kråkeslottet barnehage og selvsagt kommer nissen! Barn og foreldre er på plass og koser seg. Elin foreslår at de skal rope på nissen. Barna roper flere ganger, men nissen kommer ikke. Hvor kan han være? Dette er en sak for Leon og Live! Har han gjemt seg? Finnes det noen spor?
Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en herlig serie av Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad. Leon og Live, Kråkeslottet barnehages egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Mæhle og Skyllingstad har skapt et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg.

Hvem gikk med utesko inne?
Hvem har tatt alle pølsene?
Hvem er bolletyven?
Hvor er billetten?
Hvem har tatt brillene?
Hvor ble det av alle sokkene?

Pakketilbud alle seks bøkene: Kr 950
(ordinær pris: Kr 1194)