Utgivelseår: 2020

Barnehageboka 2020/2021

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. I tillegg får du faglige utfordringer og påfyll.
Ved kjøp av 10 eller flere: kr 140,00
Tema:
Du er viktig for barn i barnehagen!
Ingenting er viktigere i barnhagen enn arbeidet med barna. Med årets Barnehageboka har alle ansatte i barnehagen det samme faglige verktøyet for hånden. Du finner hver måned case, refleksjonsspørsmål og konkrete tips til de voksne.

AUGUST: Omsorg gjennom dagen

SEPTEMBER: Forutsigbare over ganger gjennom dagen

OKTOBER: Hvile og søvn

NOVEMBER: Barn og barndom

DESEMBER: «Han er bare sint»

JANUAR: Bli kjent med barna

FEBRUAR: Lek og læring

MARS: Lekestøtte

APRIL: Lek og livskvalitet

MAI: Flerspråklige

JUNI: Godt språkmiljø

JULI: Den gode samtalen

Fagtekstene i årets utgave av Barnehageboka er tilpassede tekster fra bokserien DU ER VIKTIG FOR, skrevet av Vibeke Tjensvold Gjertviksten og Anne Marie Lundemo Gärtner.

Mobbing