Forfatter: Camilla Grieg
Innb: Innbundet

Fargelek

Av: Camilla Grieg
Fargelek er en praktisk håndbok med konkrete ideer til kreativ bruk av barnehagens tradisjonelle materialer - som vannfarger, fettstifter og papir - sammen med en stor variasjon av gjenbruksmaterialer.
Bokklubbpris kr 98,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 98,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!

Fargelek er en hyllest til leken og den frie utfoldelse.
Boken viser hvordan det enkelt kan legges til rette for lek og eksperimentering med form og farge - både inne og ute i barnehagen.

Camilla Grieg er utdannet førskolelærer og har arbeidet med barn i barnehage og skole gjennom flere år. Du finner mer inspirasjon fra henne med faste sider i Verktøykassa om formingsteknikker med barn i barnehagen.

Her kan du bla i Fargelek!