Forfatter: Idebroen for barnehagens medlemmer

Det beste fra Idébroen
for barnehagen 2

Av: Idebroen for barnehagens medlemmer
Kr. 285,- (Veil pris kr. 350,-)
Forhåndsbestill boken!
Det beste fra Idebroen for barnehagen 2 - kommer ut 9. november.
I den nye boken: Det beste fra Idebroen for barnehagen 2 - har vi samlet enda mer av
inspirasjon og kreative ideer fra Idebroen for barnehagens medlemmer på facebook.

Bok nummer en ble raskt en suksess og har nå på et halvt år solgt ut første opplag.

I denne oppfølgeren finner du temaer som: Jul - Rampenisser - Vinter - Snø - Is og Påske
- pluss massevis av gode ideer og inspirasjon til barnehagen din året rundt.

Som medlem av Idebroen for barnehagen kan du nå forhåndsbestille boken for kun kr 285 (ordinær pris kr 350).