Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Øivind Aschjem, Siri Søftestad
Forlag:  Universitetsforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 132 sider
Utgivelseår: 2016 (1. utgave)
Innb: Heftet
ISBN: 9788215026732

Hvis klær kunne fortelle

Av: Øivind Aschjem, Siri Søftestad
Vold, seksuelle overgrep og omsorgssvikt har vært preget av tabu, hemmeligholdelse og fortielse. Hvis klær kunne fortelle er en fagbok som dokumenterer vold og overgrep ved bruk av visuelle og litterære elementer, og som formidler praktisk informasjon og kunnskap om emnet.
Vår pris: kr 299,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Boka består av fotografier av barneklær og gjenstander eid av barn utsatt for vold og seksuelle overgrep, samt små fortellinger knyttet til hvert plagg.

Forfatterne presenterer faglige drøftinger knyttet til fagpersonen. Hvordan kan en forberede seg på å bli en kompetent praktiker i et fagfelt som krever bred kompetanse, mot og handlekraft? Med traumebevisst tilnærming vil boka vise hvilke muligheter og utfordringer fagpersoner står overfor.

Boka vender også blikket utover mot forholdet mellom fagpersonen og den som har vært utsatt for vold og overgrep. Her vektlegges blant annet relasjon og kommunikasjon, de profesjonelles handlekraft, praktiske framgangsmåter og samtalemetodikk.

En av målsettingene med boken er å gi forståelse og handlekraft i våre møter med barn utsatt for vold og overgrep.

Boken bygger på bildene og tekstene fra utstillingen: Hvis klær kunne fortelle, en utstilling som allerede er sett av mer enn hundre tusen mennesker. 

Barnehageforum.no har i samarbeid med forfatterne og reddesmå.no laget en digital visning av utstillingen som du kan se her: http://barnehageforum.no/klesutstilling.aspx
  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 299,00