Forfatter: Thore Langfeldt
Utgivelseår: 2000

Barns seksualitet

Av: Thore Langfeldt
Seksualiteten er en kilde til lyst og glede, nedlagt i oss fra fødselen. gis den gode vekstmuligheter, vil vi kunne utvikle oss til seksuelt funksjonsdyktige individer med evne til å knytte nære, varme forbindelser med andre. Men hvis barndommens seksualitet hemmes av fordommer, skyld og skam, forstyrres den naturlige utviklingen. Dette kan senere gi seg uttrykk i avvikende seksualitet.

Psykolog Thore Langfeldt har 30 års erfaring med behandling av barn og voksne med seksuelle problemer.

I Barns seksualitet gir han oss innblikk i spørsmål det lenge har vært tiet om. Slik får vi et nødvendig grunnlag for å forholde oss til barns seksualitet og ta ansvar for deres seksuelle utvikling.

En bok for foreldre, lærere, barnehagepersonell og helse- og sosialpersonell.