Forfatter: Lehman, Meyer, Schulze
ISBN: 9788281031425

Den nye gutten

Av: Lehman, Meyer, Schulze
Fra den populære serien Den ville gjengen.
En ny gutt begynner i barnehagen. Han heter Konstantin, nesten det samme som Konstantinopel. Først er han stille, plystrer litt nervøst. Han har ikke med seg matpakke engang. Barna gir av sin egen mat slik at han får noe å spise. Når Rikard dytter Lena av sparkebilen, viser Konstantin seg frem for første gang.

Med varme og humor fortelles små historier fra barnehagens hverdag. Forfatterne jobber til daglig i barnehage og skriver under pseudonymer for å kunne fortsette å øse ut fortellinger fra barnehagens grenseløse univers.