Forfatter: Jesper Juul
Utgivelseår: 2008

Din kompetente familie

Av: Jesper Juul
Alle familier er forskjellige, og det finnes ingen oppskrift på hvordan man blir og er en perfekt familie. Men Jesper Juul gir i denne boken oss noe å tenke på og bli inspirert av for å bli en mer kompetent familie.
I alle familier oppstår det problemer og konflikter som bunner i de samme grunnvilkårene for menneskelig samvær. I denne boka viser Jesper Juul at det er mulig å la kjærlige følelser komme til uttrykk som kjærlig atferd.