Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Bente Fønnebø, Unni Jernberg
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk
Språk: Norsk
Utgivelseår: 2018
Innb: Heftet

Barnehagens rammeplan i praksis

Av: Bente Fønnebø, Unni Jernberg
Ledere og ansatte i ti barnehager forteller om planarbeid, visjoner, satsninger og pedagogiske valg. Personalet viser hvordan de arbeider med kvalitetsutvikling og progresjon, handlingsplaner mot mobbing, fordypning, inkludering og medvirkning.
Vår pris: kr 439,00
Bokklubbpris kr 325,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 325,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
Vi har fått en ny rammeplan. Barnehageleders stemme og personalets kunnskap har fått en sentral plass i revidert utgave av Barnehagens rammeplan i praksis

Ledere og ansatte i ti barnehager forteller om planarbeid, visjoner, satsninger og pedagogiske valg. Personalet viser hvordan de arbeider med kvalitetsutvikling og progresjon, handlingsplaner mot mobbing, fordypning, inkludering og medvirkning. Dette relateres direkte til rammeplanens ulike deler og tekstene knyttes opp til verdigrunnlaget, formål og innhold. Det er lagt særlig vekt på de nye aspektene ved rammeplanen, som lekens og barndommens egenverdi, vennskap, de yngste barnas barnehage og overgang barnehage-skole. Samisk barnehage har fått en større plass i revidert utgave i tråd med rammeplanen etter 2017. Personalets refleksjoner, dokumentasjoner og observasjoner bak pedagogiske valg viser bredde og kompleksitet i praksis. 

Boken bygger på en langtidsstudie fra ti praksisbarnehager, hvor flertallet har vært utdanningsbarnehager med praksislærere som i en årrekke har hatt studentansvar og samarbeid med forskere ved ulike barnehagelærerutdanninger. 
Hvert kapittel avsluttes med refleksjoner og spørsmål som kan være utgangspunkt for diskusjoner blant personalet. Disse kan også brukes av aktuelle studentgrupper i fordypninger innen ledelse, rammeplan- og barnehagehistorikk og utøverpraksis i barnehagelærerutdanningens ulike pedagogiske emner. 

Forfatterne Bente Fønnebø og Unni Jernberg er begge barnehagelærere og har fulgt barnehagen over lang tid som undervisere, og forskere i prosjektledelse og veiledning.

Mobbing
  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 365,00 kr 198,00
cover
kr 398,00