Forlag:  Vigmostad Bjørke
Utgivelseår: 2018

Barnehagekrimpakken

Dette er en pakke med alle myseterierne i Kråkeslottet barnehage. Bestill hele pakken for kr 1250 og spar kr 207.

kr 1 457,00 kr 1 250,00

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en ny serie med gåter i lav høyde for de aller minste barna - fra Lars Mæhle. Illustrert av Odd Henning Skyllingstad.

Med Mysteriene i Kråkeslottet barnehage får de aller minste endelig sin egen krimserie! Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Serien byr på humrende humor og et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen.

Hvem har tatt pølsene?
Hvem er bolletyven?
Hvem har tatt brillene?
Hvor ble det av alle sokkene?
Hvor er billetten?
Hvem gikk med utesko inne?
Hvor er julenissen?
Hvor er påskeegget?

Velkommen til Kråkeslottet barnehage,
et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller!

Bestill hele serien med 8 bøker for kr 1250,- Spar kr 207,-