Forlag:  Vigmostad Bjørke

Barnehagekrimpakken

Alle mysteriene fra Kråkeslottet barnehage med Leon og Live

kr 2 748,00 kr 2 248,00

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en ny serie med gåter i lav høyde for de aller minste barna - fra Lars Mæhle. Illustrert av Odd Henning Skyllingstad.

Med Mysteriene i Kråkeslottet barnehage får de aller minste endelig sin egen krimserie! Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Serien byr på humrende humor og et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen.

Hvem har tegnet bart på maleriet?
Hvor er mellomste Bukkene Bruse?
Hvem har tatt pølsene?
Hvem er bolletyven?
Hvem har tatt brillene?
Hvor ble det av alle sokkene?
Hvor er billetten?
Hvem gikk med utesko inne?
Hvor er julenissen?
Hvor er Lucia-kronen?
Hvor er påskeegget?
Hvor er myggen?
Hvor er krabbene?

Velkommen til Kråkeslottet barnehage,
et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller!

Bestill hele serien med 13 bøker for kr 2248,-
Spar kr 500,-