Forfatter: Gudny Hagen
Utgivelseår: 2016

God Divali!

Av: Gudny Hagen
Hvert år ønsker Abhi og Anjali at bestemor og bestefar skal komme fra India og feire divali sammen med dem, men det har aldri blitt noe av. Bestefar tør ikke fly! Endelig er divalimorgen her. Men hvorfor er mamma og pappa så rare? Boka skildrer hvordan mange hinduer i Norge forbereder og feirer divali.
Fest og feiring består av fem bøker som viser hvordan en sentral høytid fra verdensreligionene kristendom, jødedom, islam, buddhisme og hinduisme, feires av dagens småbarnsfamilier i Norge.

Serien ble nominert til Brageprisen 2016 i kategorien Åpen klasse - sakprosa for barn.