Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Anne Høigård
Forlag:  Universitetsforlaget
Språk: Norsk
Utgivelseår: 2013
Innb: Heftet

Barns språkutvikling

- munntlig og skriftlig

Av: Anne Høigård
"Barns språkutvikling" er en grundig innføringsbok som viser hvordan barn gradvis tilegner seg språket gjennom dialog, fortelling og lek. Autentiske eksempler gjør stoffet levende og praksisnært.
Vår pris: kr 539,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Gode språklige ferdigheter i barnehagealder er avgjørende både for senere læring og sosial mestring. For å kunne gi barna best mulige forutsetninger for å utvikle språket sitt, må lærere i barnehager og småskole ha gode kunnskaper om språkutviklingen og hva som fremmer den best.

Høigård gir en grundig innføring i hvordan barn gradvis tilegner seg de mange delaspektene ved språk og språkbruk gjennom dialog, fortelling og lek. Boka viser stadiene i den tidlige skrivingen og lesingen, og den gir råd og veiledning om hvordan voksne best kan støtte og stimulere utviklingen både i barnehagen og i skolen. 

Boka er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanning og grunnskoleutdanning. Den er også aktuell som etterutdanning for alle som har et særlig ansvar for den muntlige og skriftlige språkutviklingen til barn fra fødselen til de første årene i skolen.

Tredje utgave er oppdatert i forhold til ny forskning på området. Forfatteren tar høyde for tverrfagligheten innenfor kunnskapsområdet språk, tekst og matematikk, som kom med den nye rammeplan for barnehagelærerutdanningen høsten 2013.

"Dette var allerede før revideringen en svært god bok, og revideringen har gjort den enda bedre." (Henriette Jæger, Norsklæreren 1, 2014.)


Anne Høigård er lærerutdannet med hovedfag i norsk med lang erfaring fra Universitetet i Stavanger, hvor hun underviste både i førskolelærerutdanning og allmennlærerutdanning. Forfatteren er en etterspurt kursholder for barnehager, skoler og på foreldremøter.

  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 149,00