Forfatter: Karin Furness
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk
Utgivelseår: 2018

Å skape gjennom forming

Tema og prosjektarbeid i barnehagen

Av: Karin Furness
Dette er eninspirerende bok om forming og prosjektarbeid i barnehagens hverdag.
Bokklubbpris kr 350,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 350,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
Boken Å skape gjennom forming bygger på en utforskende arbeidsmåte, der barnas tanker og interesser blir utgangspunktet i prosjekt som på en organisk måte slynger seg frem. Vi får her følge med inn i verkstedet der vi møter et mylder av ideer og uttrykksformer som spiller sammen med blant annet fagområdene i barnehagens rammeplan.

Forfatteren beskriver arbeidet med både yngre og eldre barn, og deres skapende arbeid med tegning, maleri og poetisk tenkning. Boken inneholder konkrete kunnskaper om farge, teknikker, materialvalg, sammen med faglige og metodiske valg. Boken er inspirerende og rik på både foto og illustrasjoner. Den henvender seg til yrkesaktive i barnehage, småskole og SFO og til fremtidige barnehagelærere og andre lærere.