Utgivelseår: 2019

Barnehageboka 2019/2020

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. I tillegg får du et verktøy for utvikling av relasjonsarbeidet i barnehagen.
Ved kjøp av 4 eller flere: kr 140,00

Tema i årets utgave er: Profesjonelt relasjonsarbeid, med konkrete arbeidsoppgaver og refleksjonsspørsmål til de ansatte. Slik kan personalgruppen jobbe sammen og samtidig med ulike utfordringer og tematikk rundt det viktige relasjonsarbeidet i barnehagen.

Med årets Barnehageboka for hånden har personalet daglig kunnskap og inspirasjon til å skape gode relasjoner for alle!