Forfatter: Olav Kasin (red)
Forlag:  Fagbokforlaget
Utgivelseår: 2019

Bærekraftig utvikling

Pedagogiske tilnærminger i barnehagen

Av: Olav Kasin (red)
Bærekraftig utvikling tar opp den historiske bakgrunnen for, den tematiske bredden i og de pedagogiske mulighetene for arbeidet med bærekraftig utvikling i barnehagen.

Boka tar spesielt for seg hvordan barn kan medvirke i aktiviteter knyttet til naturglede, reduksjon av forbruk, solidaritet og rettferdighet. Bokas målgruppe er studenter ved barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehagen.

Olav Kasin (redaktør) er universitetslektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.

Arne Sveinson Haugen er pensjonert (2017) førsteamanuensis ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.

Guri Langholm er førstelektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning, og forsker ved Naturfagsenteret (UiO).

Marianne Presthus Heggen er førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet, Institutt for idrett, kosthald og naturfag.

Bushra Fatima Syed er universitetslektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.