Forfatter: Marit Røgeberg Ertzeid

Småkryp for småfolk

- fir barn fra 2 år

Av: Marit Røgeberg Ertzeid
Småkrypene i norsk natur: bille, edderkopp, flue, humle, marihøne, maur, meitemark, og mygg blant annet.
Småkryp for småfolk lærer barn om småkrypene i norsk natur: bille, edderkopp, flue, humle, marihøne, maur, meitemark, mygg, snegle, sommerfugl, stankelbein, veps. Flott fotografert, fint fortalt! Egner seg for barn fra 2 år, og kan fungere som en bruksbok for barnehager.

Andre bøker i serien er:
Fjæra for småfolk
Markblomster for småfolk