Forfatter: Anna Fiske
Utgivelseår: 0

Alle har en bakside

Av: Anna Fiske
En perle fra Anna Fiske. Visste du at alle mennesker har sin egen kropp? Og at hver kropp har en bakside?
Visste du at alle mennesker har sin egen kropp? Og at hver kropp har en bakside? Du vet det i hvert fall etter å ha lest denne boken. Foruten foran og bak på kroppen kan du lese om hår, hud, fordøyelse, hygiene og mer.

Alle har en bakside er en liten bok fra en stor formidler. Det er en undrings- og faktabok som gjennom humor og nærhet stimulerer til egne tanker, funderinger og bevisstgjøring rundt temaet kropp.
Mobbing