Forfatter: Hege Heiestad
Utgivelseår: 2016

Sprell levende - for barnehagen

Av: Hege Heiestad
Sprell levende i ny utgave! Nå finner du aktiviteter for hele barnegruppen, også for de eldste barna. Sprell levende er en tips- og idébok med morsomme aktiviteter hvor det legges vekt på bevegelse, sansestimulering og samspill.
Boka består av to aktivitetsprogram; Sprell 1 som først og fremst er beregnet på de yngste barna, og Sprell 2 for de eldre barna.
Det følger med en CD med fengende musikk og morsomme sanger og regler, spesialskrevet til de ulike aktivitetene.

Det barn ofte ønsker seg mest av alt, er gode aktivitetsopplevelser sammen med andre barn og voksne. Denne boka består av to aktivitetsprogrammer, et for de yngste barna (1-2 år) og et for de litt eldre.

Til mange av øvelsene er det bilder som viser hvordan de skal utføres.

Bakerst i boka finner du en CD med sanger, rim og regler som er knyttet til de ulike øvelsene.