Utgivelseår: 2020

Barnehageboka 2020/2021

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. I tillegg får du faglige utfordringer og påfyll.
Ved kjøp av 10 eller flere: kr 140,00
Forhåndsbestill boken
Blir levert rette etter påske.
Tema:
Du er viktig for barn i barnehagen!
Ingenting er viktigere i barnhagen enn arbeidet med barna. Med årets Barnehageboka har alle ansatte i barnehagen det samme faglige verktøyet for hånden. Du finner hver måned case, refleksjonsspørsmål og konkrete tips til de voksne.