Forfatter: Henrik Syse
Utgivelseår: 2020
ISBN: 9788202680756

Ord i krise

Refleksjoner om håp i koronaens skygge

Av: Henrik Syse
Hvordan skal vi møte pandemier og andre kriser? Hvordan tar vi vare på menneskeverdet når alt står på hodet og fremtiden er usikker? Hvilke ord og hvilket språk skal vi bruke?

I denne boken skriver filosofen Henrik Syse om det å leve midt i en krise – og å komme ut på den andre siden.

Her kan du bla i boken

Om forfatteren:
Henrik Syse er seniorforsker ved Institutt for fredsforskning (PRIO) og professor II ved Bjørknes Høyskole. Syse har redigert og skrevet en rekke artikler og bøker om væpnet konflikt, religion, etikk og politikk, herunder Religion, War, and Ethics: a Sourcebook of Textual Traditions (Cambridge, 2014, redigert med Gregory Reichberg og Nicole M. Hartwell) og Det vi sier til hverandre (Oslo, 2015). Han var i mange år medlem av Pressens Faglige Utvalg (PFU) og er medlem av Den Norske Nobelkomité.