Forfatter: Gunilla Bergstrøm
ISBN: 9788202037604

Albert og den hemmelige Skybert

Av: Gunilla Bergstrøm
Skybert er Albert Åbergs hemmelige venn, og han kommer akkurat når Albert vil. Han er så hemmelig at det bare er Albert som kan se ham. Det er fint å ha en hemmelig venn å være sammen med og få trøst av, når det trengs.

Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden. Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.