Forfatter: Gunilla Bergstrøm
Innb: Innbundet

Tilbud 5 Albert Åberg bøker

Av: Gunilla Bergstrøm
I denne pakken får du disse bøkene: Du er en feiging Albert Åberg - Fly! sa Albert Åberg og Du er for liten Albert Åberg. - Knyt i vei Albert Åberg og Lykkelige Albert Åberg.
Du er en feiging, Albert Åberg:
Albert Åberg slåss aldri, selv om det er mange andre barn som gjør det. Er det fordi han er feig? Eller er han egentlig den modigste av dem?

Du er for liten, Albert Åberg:

Albert er på besøk hos farmor sammen med de to fetterne sine. De syns Albert er for liten til å være med å spille kort, helt til Albert beviser at han egentlig er ganske stor og faktisk forstår veldig mye mer enn de tror.

Fly! sa Albert Åberg:
«Er du nødt til å være så barnslig!» sier pappa. Albert har nettopp lekt og hatt det moro - og det ble rotete alle steder. Pappa er voksen og må gjøre voksne, viktige og alvorlige saker og ting. Det er trist når pappaer er lei seg, Albert synes synd på ham. «Er du nødt til å være så voksenlig?» spør han forsiktig.

Lykkelige Albert Åberg:

Albert og pappa er lei seg, for det er så kjedelig og tris og kjedelig når julen er over og treet drysser og alle de spennende julegavene er blitt til alminnelig ting. Men farmor vet råd for uråd.

Knyt i vei Albert Åberg

Nå skal du høre om den gang Albert Åberg var fem år - og nettopp har lært seg og knyte sløyfer SELV.

kr 2 388,00 kr 1 888,00