Forfatter: Lars Mæhle
Utgivelseår: 2021
Innb: Innbundet
ISBN: 9788241954238

Hvem har tegnet på maleriet?

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

Av: Lars Mæhle
En håndfull unger. Verdens dyreste maleri. En vannfast tusj. Hva kan gå galt?
Kråkeslottet barnehage er på museum. De skal se på kunst. Ikke minst gleder de seg til å se HYL, et av verdens mest kjente - og dyreste - malerier. Men krise! I skjul har noen tegnet en rød bart på HYL. Vakten på museet blir kjempesinna. Han er helt sikker på at et barn i Kråkeslottet barnehage har tegnet barten. Men Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, etterforsker saken. Og de kommer fram til en ganske så overraskende løsning på mysteriet.