Utgivelseår: 2022
ISBN: 9788273912206

Barnehageboka 2022/2023

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk. med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. Dag for dag.- uke for uke - hele barnehageåret.
Ved kjøp av 4 eller flere: kr 145,00

TEMA I ÅR: Barns sunne selvfølelse

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. Dag for dag - uke for uke - hele barnehageåret!

Hadde det ikke vært fantastisk hvis barna våre kunne vokse opp og lære seg å lytte til sin indre stemme? Og hvis de hadde mot til å følge egne lengsler og virkeliggjøre egne drømmer? Hvis de visste at verdien deres ikke ligger i antall ganger om dagen de får høre av andre at de er flinke og presterer godt? Dette er noe av det selvfølelse handler om, og for en personalgruppe er det avgjørende å jobbe sammen gjennom hele året med sin pedagogiske praksis når det gjelder barns selvfølelse.

Med årets utgave av Barnehageboka får hele personalgruppen et felles verktøy for å jobbe sammen om noe av det viktigste i barnehagen: Barns sunne selvfølelse.

Årets tema er inspirert av boken Barns sunne selvfølelse av Petra  Krantz Lindgren.

Barnehageboka er spiralisert - slik at den er lett å bruke.
Pris kr 165,- ved bestilling av 4 eller flere er prisen kr 145,- Dersom du/barnehagen allerede er abonnent på Barnehageboka trenger du ikke å bestille den her. Boken kommer da automatisk i midten av april, når dens sendes ut til abonnentene.