Utgivelseår: 0

Små barns etikk

Eva Johansson har skrevet en bok hvor hun forsøker å formidle en forståelse av barns etikk, av de verdier og normer som de gir uttrykk for i samvær seg imellom.
Videre ønsker hun å utfordre til refleksjon over etiske spørsmål, først og fremst ut fra barns perspektiv.

Hun har tatt videoobservasjoner i en småbarnsgruppe med 19 barn over et barnehageår. Dette materialet har hun analysert for å linne ut barns etiske verdier og normer. Det ble i første omgang en doktorgradsavhandling, og etter hvert en bok.

Forfatter: Eva Johansson
Forlag: Pedagogisk forum