Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Mia Mylesand
Forlag:  Pedagogisk Forum
Språk: Norsk
Antall sider: 123 sider
Utgivelseår: 2008
Innb: Heftet

Bygg og konstruksjon i barnehagen

Av: Mia Mylesand
Byggehjørnet i barnehagen skal være en møteplass for alle barn, uansett kjønn og alder. Ansvaret for at dette skjer ligger hos pedagogen, som er den som legger til rette for barnets læring og vekst.
Vår pris: kr 150,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Bygg og konstruksjon er ett av språkene barn i barnehagen bruker når de utforsker sin omverden og skaper sin egen identitet. Det handler om bilder og skapende aktivitet, estetikk og geometri, matematikk og språk, empati og måten man forholder seg til hverandre på. Alle deler hører sammen og er like viktige. Mia Mylesand beskriver i denne boken gjennom tekst og rundt 50 fotografier, bygg og konstruksjon i barnehagen, og hun gir ideer og viser hvordan man som nærværende pedagog kan gå inn og gi barna større og større utfordringer. Mia Mylesand er førskolelærer og foreleser. Hun arbeider som ateljerista og datapedagog i förskolan Trollet i Kalmar, og har i mange år vært interessert i temaet bygg og konstruksjon - særlig ut fra et kjønns- og likestillingsperspektiv. Arbeidet hennes er inspirert av hvordan barn og voksne forholder seg til hverandre i Reggio Emilias barnehager. I 2004 fikk Mia Mylesand Ulla-Britta Bruunstipendiet. I 2007 mottok hun Loris Malaguzziprisen.
  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 398,00