Forfatter: Camilla Grieg
Innb: Innbundet

Fargelek

Av: Camilla Grieg
Fargelek er en praktisk håndbok med konkrete ideer til kreativ bruk av barnehagens tradisjonelle materialer - som vannfarger, fettstifter og papir - sammen med en stor variasjon av gjenbruksmaterialer.

NYHET: Bla i Fargelek!

Fargelek er en hyllest til leken og den frie utfoldelse. Boken viser hvordan det enkelt kan legges til rette for lek og eksperimentering med form og farge - både inne og ute i barnehagen.

Camilla Grieg er utdannet førskolelærer og har arbeidet med barn i barnehage og skole gjennom flere år. I dag er hun etablert som forfatter og kursholder. Du finner henne med faste sider i Verktøykassa og på www.barnehageforum.no.

Dersom du ønsker kurs med Camilla Grieg, sjekk www.utviklingsforum.no eller send en mail til lasse@barnehageforum.no