Utgivelseår: 0

Samtaleverktøy om mobbing, vennskap og fellesskap

Filosofer dere frem til gode tanker rundt mobbing, vennskap og samhold!
Bokklubbpris kr 250,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 250,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
Pakken inneholder veileder og åtte store plakater på temaet mobbing, vennskap og fellesskap.

På baksiden av hver plakat finner du en strukturert oversikt over samlingens tema, gode spørsmål og stikkord man kan fokusere på. Slik kan man både jobbe med filosofi og sosialt samhold i barnegruppen.

Utviklet av Beate Børresen, Øyvind Olsholt og Magne Raundalen.

Illustrasjoner: Akin Duzakin, Björk Björkdottir, Lars M. Aurtande, Hilde Hodnefjeld, Anlaug Auestad og Inger Lise Belsvik.
Mobbing