Forfatter: Leif Strandberg
Utgivelseår: 2015
ISBN: 9788202487294

Vygotskij, barna og den lange læringsreisen

Av: Leif Strandberg
Leif Strandberg, svensk psykolog og forfatter, har arbeidet innen barnehage- og skoleverdenen siden 1973. Hans bestselger Vygotskij i praktiken: bland plugghestar och fusklappar, ble utgitt på norsk i 2008.
Velkommen til å være med Leif Strandberg på en reise gjennom svenske barnehager og klasserom. I dialog med barn, pedagoger og lærere viser han hvordan den sosiokulturelle teorien kan tilpasses praksis.

Boken henvender seg til pedagoger og styrere, lærere og rektorer, og andre ansatte i barnehage, skole og SFO, spesialskole og videregående skole.