Forfatter: Kari Stai
Utgivelseår: 2012

JAKOB OG NEIKOB. TJUVEN SLÅR TILBAKE

Av: Kari Stai
Det prislønte radarparet Jakob og Neikob har hatt suksess i både inn- og utland, på barne-tv og som app.
Jakob seier alltid JA til alt, og Neikop seier alltid NEI. Men tjuven som har rømt frå fengselet bryr seg verken om JA eller NEI. Når Jakob og Neikob tar opp jakta på tjuven blir dei lurte begge to, og Jakob må sitje i fengsel for første gong.
Heldigvis går det bra til slutt denne gongen også, og Jakob lærer at av og til må ein seie NEI. Ei visuelt spennande og humoristisk bildebok for nye og gamle Jakob og Neikob-venner.