Forfatter: Svein Nyhus
Utgivelseår: 2011

Lars er Lars

Av: Svein Nyhus
Dette er Lars. Kan du ikke se ham? Kanskje du skal bla om? Lars trenger føtter. Her kommer føttene til Lars. Her er beina hans også. Beina kan riste. Og her er magen til Lars. Den er kilen. Evig originale og alltid poetiske Svein Nyhus har bøyd seg helt ned i knehøyde og skapt en eksistensiell pekebokserie for de aller minste leserne. Teksten er enkel og akkurat passe filosofisk, og streken er nyskapende gjenkjennelig - typisk Nyhus.