Forfatter: Isol
Utgivelseår: 2014

Familiehemmeligheter

Av: Isol
I 2013 mottok ISOL «Astrid Lindgren Memorial Award», verdens største barnebokpris med en premie på 5 millioner svenske kroner.
Gyldendal har tidligere gitt ut debutboka «Hundeliv», og nå følger en ny, original bildebok fra den argentinske kunstneren.
En morgen står en liten jente tidligere opp enn hun pleier, og hun oppdager en utrolig hemmelighet som moren har holdt for seg selv til nå. En hemmelighet som gjør henne og familien til noe som er annerledes enn alle andre. Hvordan kan hun oppføre seg normalt etter at hun har fått vite det?