Forfatter: Nuria Oliu Moe
Forlag:  Kommuneforlaget
Utgivelseår: 2014
ISBN: 9788244621205

Samlingsstunden som sentrum i barnehagen

Tornerose har våknet

Av: Nuria Oliu Moe
Hvordan byr du på deg selv i samlingsstunden. Trenger du inspirasjon til videre utvikling? Det finner du her!
Denne boken setter samlingsstunden i høysetet. Samlingsstunden: energi, glede og inspirasjonskilde i barnehagen. Der vi samler oss om livet, for livet.

Nuria Oliu Moe byr på betraktninger og fortellinger der forfatteren prøver å være tro mot barns synsvinkel. Hver gang kommer spørsmålet tilbake til deg som voksen: Hvordan byr du på deg selv - og hvordan tar du imot barns verden? Forfatteren inviterer til refleksjon over egen praksis og gir inspirasjon og innsikt i hva det innebærer å ha gode samlingsstunder i barnehagen.

kr 1 194,00 kr 950,00