Forfatter: Birgitta Knutsdotter Olofsson
ISBN: 82-7391-050-4

De små mesterne

Av: Birgitta Knutsdotter Olofsson
"De små mesterne" er en av klassikerne innen skandinavisk lekpedagogikk, og Professor Birgitta Knutsdotter Olofsson en av legendene. Den boken bør stå i alle fagbokhyller.
Barn er små mestere. Leken er deres spesialitet. Når de leker kan alt skje. De kan forvandle dagen til natt og en fjær til en høne. De kan leve seg inn i lekekameratenes tanker og følelser, og de lærer seg fort lekens spilleregler: gjensidighet, forståelse og turtaking.