Forfatter: Herve Tullet
ISBN: 9788299861250

Farger

Av: Herve Tullet
I denne interaktive boken kommer man så nær det å male selv som det går an - uten pensler og maling. Boka er oversatt til 14 språk allerede og nærmer seg 500 000 solgte eksemplarer. En eksplosjon av farger og former - en magisk reise i fargenes verden. Vakkert, morsomt & magisk.
Hervé Tullets Farger er en bok som egner seg godt til å leses om igjen og om igjen!

Dette er en interaktiv bok for barn der de lærer om farger og hva som skjer med dem når de blandes med hverandre. Boken begynner med en grå maleflekk som man må ta på og vips! – på neste side har denne grå flekken fått med seg mange nye fargeflekker. På neste side ber boken oss om å trykke igjen og da strømmer det til enda flere farger. Videre blir man spurt om å blande farger, legge hånden på flekkene eller riste på boken – når man snur sidene skjer det noe fargerikt og magisk hver gang.

Boken kan beskrives som en magisk fargeeksplosjon, som både store og små blir glad i.

Den franske illustratøren Herve Tullet har klart det igjen. Hans første billedbok EN BOK har vunnet en rekke internasjonale priser og er blitt oversatt til 25 språk. Med boken FARGER har han klart det igjen!

kr 1 194,00 kr 950,00