Forfatter: Trude Anette Brendeland
Innb: Innbundet

Magiske samlingsstunder

Av: Trude Anette Brendeland
Samlingsstunder er en pedagogisk skattekiste med uendelige muligheter. La Trude Anette Brendeland inspirere deg.
"Denne boken vokst fram i meg fordi jeg selv er veldig glad i samlingsstunder. Jeg har sett hvilken ressurs samlingsstunden kan være for barn og voksne men jeg har også sett at den kan være kilde til mye frustrasjon".

Fra Trude Anette Brendelands forord til boken

Boken er skrevet inspirert av praktisk arbeid og er derfor blitt en bok som vil gi metodiske ideer og som vil inspirer til å la samlingsstunden til å bli en oase.

Mobbing