Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Barnehagens foreldrebibliotek

Flere barnehager har nå gjort suksess med å lage et eget bibliotek med bøker som foreldrene kan låne med seg hjem - med kunnskap om barn og inspirasjon til familielivets gleder og utfordringer. Vi har laget en startpakke med 8 bøker. Kanskje noe for barnehagen din også?
kr 2 050,00 kr 1 450,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Dagens foreldre er selvfølgelig interessert i det som foregår i barnehagen, og de er også interessert i mer kunnskap om barn generelt og sitt barn spesielt. 
Flere barnehager har nå gjort suksess med å lage et eget bibliotek med bøker som foreldrene kan låne med seg hjem. Bøker med kunnskap om barn og inspirasjon til familielivets gleder og utfordringer.

Vi har valgt ut åtte titler som egner seg spesielt for foreldre. Bøkene dekker ulike tema, men alle retter seg spesielt mot foreldre. Etabler barnehagens foreldrebibliotek i dag, og del kunnskapen med foreldregruppen. Med en lesende og kunnskapsrik foreldregruppe med på laget, blir barnehagen enda bedre!


Liten begynner i barnehagen 
Oppdatert kunnskap om barns utvikling de første leveårene og om små barns tilvenning til barnehagen.
May-Britt Drugli

Lek i stedet for krangel 
64 leker for mindre konflikter i hverdagen. Stig inn i barnets magiske verden, og forvandle hverdagen til et eventyr fylt av lek
Lisa Mannberg

Barns sunne selvfølelse – voksnes ansvar
Selvfølelse er plattformen hvor mange andre egenskaper utvikles fra. Barn med sunn selvfølelse aksepterer og liker seg selv. De er lydhøre overfor egne og andres følelser og behov. 
Petra Krantz Lindgren

Foreldremagi
Syv steg for å hjelpe foreldre med å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv - og hverandre. Hedvig Montgomery

Lederulver
Den erfarne familieterapeuten Jesper Juul skriver om en moderne autoritetsforståelse som alle kan vokse innenfor. Det er ingen tvil eller diskusjon om at barn trenger voksnes lederskap. Det vet vi fordi barn som ikke opplever slikt lederskap, mistrives.
Jesper Juul

Gi barna 100 muligheter – i stedet for 2
Gjennom en rekke eksempler, sitater og statistikk viser forfatterne hvordan samfunnet i dag gir gutter og jenter særdeles begrensede valgmuligheter.
Kristina Henkel

Aggresjon – et nytt og farlig tabu
I denne boken forteller Jesper Juul hvordan vi kan støtte barn og unge i å utvikle et sunt forhold til sin aggresjon. Han viser hvordan dagens praksis med å beskrive barnet som problemet kun vil forsterke en negativ spiral, med mer av den destruktive aggresjonen. Jesper Juul

Barns beste ved skilsmisse
Denne lille håndboken som forklarer foreldre og deres terapeuter, hvordan man best kan ta hensyn til barns utvikling og trivsel i forbindelse med skilsmisser.
Jesper Juul
  Husk også å bestille bokhylle til redusert pris:   
cover
kr 7 550,00 kr 5 285,00
cover
kr 1 990,00 kr 1 393,00
cover
kr 6 235,00 kr 4 988,00
cover
kr 1 374,00 kr 962,00