Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Kjell Åge Gotvassli
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk
Språk: Norsk
Antall sider: 216 sider
Utgivelseår: 2013
Innb: Heftet

Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen

Av: Kjell Åge Gotvassli
Barnehagepersonalets kompetanse blir ansett å være den viktigste faktoren for utvikling av et barnehagetilbud med god kvalitet. Samtidig blir det ofte rapportert om at det er vanskelig å få til en målrettet kompetanseutvikling i barnehagene.
Vår pris: kr 349,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Boka Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen vil være et nyttig redskap for barnehagelærerstudenter og personale i barnehagene. De senere årene har norsk barnehagesektor gjennomgått store endringer. Ekspansiv utbygging av barnehager, førskolelærermangel og økt fokus på kvalitet har vært sentrale trekk. Etter hvert som kvantiteten – antallet barnehageplasser har økt – så er det blitt stadig sterke vektlegging av kvaliteten i tilbudet. Slik har det vært en politisk målsetting å sikre at alle barn får et likeverdig barnehagetilbud av høy kvalitet. Et viktig virkemiddel for å nå denne kvaliteten er kontinuerlig kompetanseutvikling.

Denne boka viser hvordan en kan arbeide med systematisk kompetanseutvikling i barnehagen. Forfatteren tar for seg sentrale tema som rekruttering, kartlegging av behov for kompetanseutvikling og ulike metoder for utvikling av kompetanse i barnehagen. Hele tiden blir dette drøftet opp mot hvordan kompetanseutvikling er med på å sikre et godt barnehagetilbud.

Innholdet i boka baserer seg på forfatterens egen forskning på behov for kompetanseutvikling i barnehagene i Norge, og andre sentrale forskningsresultater fra barnehagesektoren. I tillegg gir boka en rekke praktiske tips for hvordan en kan drive kompetanseutvikling.

Boka egner seg både til de som er styrere og ledere i barnehagen og som bok i barnehagelærerutdanningen på bachelor og masternivå. Forskere og undervisere i sektoren vil klart også få inspirasjon til mer forskning på området.
  VÅRE BESTSELGERE