Forfatter: Nina Nakling, Bård Brende
Utgivelseår: 2019

Superkolega

Av: Nina Nakling, Bård Brende
Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Denne boken gir deg multiverktøyet du aldri vil legge bort.
Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode, og gjennom dette være en sterk bidragsyter i bygging av god organisasjonskultur.

Verktøyet for å få til dette er improvisasjon! Hva tenker du når du hører ordet improvisasjon? Tenker du at det er noe enkelte tyr til når man ikke er helt forberedt, eller ser du kanskje for deg noen som leker og tuller? I boken vil du raskt se at improvisasjon har et helt annet utgangspunkt og innhold. Det er rett og slett et glimrende verktøy for å få til god samhandling. Improvisasjon er kjernen i gode organisasjonskulturer og gjør en stor forskjell i endrings- og utviklingsprosesser.

Gjennom syv enkle prinsipper gir vi deg verktøyet en superkollega tar i bruk for å skape verdens beste arbeidsplass.

Nina Nakling
 er pedagogen med en brennende tro på at de beste arbeidsplassene skapes sammen.

Bård Brænde
 har den noe uvanlige kombinasjonen av å være siviløkonom og ekspert på improvisasjon og teatersport.