Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Kjell Åge Gotvassli
Forlag:  Universitetsforlaget
Språk: Norsk
Utgivelseår: 2013
Innb: Heftet

Boka om ledelse

Av: Kjell Åge Gotvassli
En viktig bok for alle de som utdanner seg til barnehagelærere, og en viktig bok for alle de som jobber med ledelse i barnehagen.
Vår pris: kr 419,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Kjell-Åge Gotvassli har skrevet denne boka med utgangspunkt i sin egen bestselger "Barnehager - organisasjon og ledelse". "Boka om ledelse" er tidsriktig og oppdatert i forhold til nye utfordringer i barnehagesektoren. Den grunnleggende og gode organisasjonsteoretiske biten fra forfatterens forrige bok er fortsatt ivaretatt - nå enda bedre!

Boka tar høyde for de endringene som kommer med ny rammeplan for barnehagelærerutdanningen og er spesialskrevet for kunnskapsområdet Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid i barnehagen. 

Et viktig fokus i "Boka om ledelse i barnehagen" er kompetanseutvikling og endringskompetanse for ledere i en posisjon som stadig er i endring. Nye krav fra Kunnkapsdepartementet og endringer i samfunnet stiller stadig høyere krav til barnehagelederne og deres kompetanse.

Boka har 4 deler. Hver del tar for seg en viktig del av lederrollene i barnehagen. 
- Personalledelse
- Pedagogisk ledelse
- Strategisk ledelse 
- Administrativ ledelse

Kjell-Åge Gotvassli er pedagog og førsteamanuensis (Ph.D) ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og førsteamanuensis ved Seksjon for pedagogikk ved DMMH, hvor han også er ansvarlig for styrerutdanningen. Gotvassli er også engasjert i: "Management for learning: Challenges in ECECs in Norway" ved DMMH, som er et stort og viktig prosjekt om ledelse.
  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 398,00
cover
kr 298,00