Utgivelseår: 2019

Barnehageboka 2019/2020

Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. I tillegg får du et verktøy for utvikling av relasjonsarbeidet i barnehagen.
Ved kjøp av 4 eller flere: kr 140,00

Tema i årets utgave er: Profesjonelt relasjonsarbeid, med konkrete arbeidsoppgaver og refleksjonsspørsmål til de ansatte. Slik kan personalgruppen jobbe sammen og samtidig med ulike utfordringer og tematikk rundt det viktige relasjonsarbeidet i barnehagen.

Hver måned en ny artikkel om relasjoner, sampsill og jakten på stjernestunder. Her er kapitlene:

August: Profesjonelt relasjonsarbeid
September: Vis at du er glad i barnet
Oktober: Følg barnets initiativ og tilpass deg
November: Inviter barnet til samspill - lytt og svar
Desember: Gi barnet anerkjennelse
Januar: Få barnets oppmerksomhet
Februar: Hold på barnets oppmerksomhet
Mars: Utvid barnets opplevelse
April: Fortell barnet hva det kan og skal
Mai: Kollegaskygging
Juni: Pedagogisk komplekisitet
Juli: Sosial regulering

Med årets Barnehageboka for hånden har personalet daglig kunnskap og inspirasjon til å skape gode relasjoner for alle!