Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Svanaug Lunde, IngunnStørksen
Forlag:  Fagbokforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 47 sider
Utgivelseår: 2021 (1. utgave)
ISBN: 9788245038811

Snart førsteklassing :

med sosial kompetanse i ranselen

Av: Svanaug Lunde, IngunnStørksen
Emneknagger: Skolestart
Femåringene i barnehagen skal snart bli førsteklassinger! Rammeplanen for barnehagens innhold og oppgaver vektlegger stimulering av sosial kompetanse i barnehagen. Men hvordan skal barnehagen egentlig gjøre dette? Er ikke dette ferdigheter som kommer av seg selv når barna er i samspill med hverandre?
Vår pris: kr 389,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.

Sosial kompetanse er komplisert og beror på mange delferdigheter, for eksempel evnen til å hevde seg selv og evnen til å forstå og ta hensyn til andres følelser og opplevelser. Likevel er det ikke nok at barna behersker de ulike delferdighetene i sosial kompetanse. De må også evne å finne den gode balansen mellom dem slik at de både kan ivareta seg selv og andre barn i sosiale situasjoner.

I denne boken drøftes de ulike elementene i sosial kompetanse, og det gis forslag til aktiviteter for å stimulere disse. Gode voksne rollemodeller som veileder barna i dagligdagse situasjoner hjelper barna til positiv sosial samhandling i barnehagen.
Sammen med heftet følger 16 kort. Kortene viser bilder av barns følelsesuttrykk og samspillssituasjoner, og brukes i samtaler med førskolebarna.Bla i boken (åpnes i nytt vindu)
  VÅRE BESTSELGERE