Forfatter: Ingvild H. Risøi
Utgivelseår: 2011

Pling i bollen

Av: Ingvild H. Risøi
Rishøis rim peker respektfullt, men ertende tilbake på sjangerens store mestere, som Inger Hagerup og André Bjerke.
Men først og fremst er dette rim for en ny generasjon. Noen er rørende og lune, de fleste er ville og underlige, og felles for dem alle er at de utviser en sjelden språklig oppfinnsomhet.
Nominert til Kritikerprisen 2011

Vinner av Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomsbøker 2011, kategorien for beste bildebok.
Tildelt sølv i Årets vakreste bøker 2012, i klassen Skjønnlitteratur/bildebok
kr 1 194,00 kr 950,00